
BEREGN 250-300g. VINGER/KLUBBER PR. PERSON
PRODUKTER I DENNE OPPSKRIFTEN
Slik gjør du:
1. Krydre kyllingvingene med Foodswingers SWEET CHICKEN RUB.
2. Legg de i en form og stek/ grill* på 200 grader i 30-40 minutter til de er gjennomstekte. Vend underveis. (*indirekte varme)
3. Smelt 4-5 spiseskjeer smør og bland sammen med 2 dl. THE WINGMAN BUFFALO SAUCE
4. Hell sausen i en bolle, ha oppi kyllingvingene og bland alt godt sammen. Legg vingene tilbake i ovnen/grillen i 5-6 minutter slik at sausen får satt seg.
* Server vingene med selleri, gulrotstenger og “blue cheese dipp”*
*Blue cheese dip: Bland sammen 50/50 med rømme og majones. Ha i smuldret blåmuggost (50-60g. til 3 dl. dressing) litt hakket persille, 1 ss. sitronjuice, salt og pepper.